top of page

Grundläggande teori & yogaövningar/meditationer

Offentlig·2 medlemmar

Träna på att älska dig själv och andra precis så som du/de är med denna meditationen för att öppna ditt hjärta för villkorslös kärlek och medkänsla.


15min om dagen kommer göra stor skillnad!


Testa och lämna en kommentar om vad du tycker!


Lär dig hur du praktiskt koncentrera dig bättre och hur du kan öva upp din koncentrationsförmåga varje dag och i din vardag så du kan kontrollera dina negativa tankar och känslor.


Detta är övningen som jag pratade om i videon Sinnet-medvetenhet-koncentration-viljestyrka.


I denna videon hjälper dig förstå ditt sinne och medvetenhet på ett djupare plan så du kan lära dig att använda dig av koncentration och viljestyrka till att skapa ett fantastiskt liv för dig själv och andra.


Se videon Grundövning i koncentration för att få den praktiska övningen som jag pratar om i denna videon. Du hittar den under ämnet meditation.


https://youtu.be/-b3km6SkCuQ?si=Oc-ysAuqQrVdFhdj

I denna yogaklass har jag fokuserat på att ge er i mitt tycke de effektivaste och mest grundläggande övningarna som stillar sinnet och hjälper oss att bli stabila och ha balans. Särskilt viktiga övningar för de som ofta störs av sina tankar eller känslor och vill ha övningar som hjälper en att minska bland annat stress och ångest.


https://youtu.be/5uy7wSIzTQI?si=LxsPvS4WM2v_QSEq


Om du har några frågor om övningar eller annat i videon så antingen kommentera nedan eller kontakta oss direkt!


bottom of page