top of page
DSC_5057.jpg

BEHANDLINGAR

Här kan ni läsa mer om behandlingarna som vi erbjuder.

Boka HÄR eller

 SMS 0738 34 82 42

Mail anahata.knopp.kropp@gmail.com

Fasciabehandling - Jessica

Fascian finns i hela din kropp enda från tårna hela vägen upp till toppen av huvudet och in i varje cell i kroppen. Den är ett nätverk i ständigt flöde som kopplar samman hela kroppen. När vår kropp utsätts för olika trauman t. ex som av slag, ensidig rörelse, ingen rörelse alls, negativa tankar och känslor så stagnerar fascian och detta leder till smärta i kroppen. Eftersom fascianätverket kopplar samman alla delar i vår kropp kommer vi under en fasciabehandling behandla hela kroppen. Detta görs med olika tekniker som att korrigera bäckenet, komprimera leder och kotor. Jag använder mig även av en djupvågsmaskin från Atlasbalans som med hjälp av vibrationer sätter fascian i flöde igen. Denna behandling kan tex hjälpa att minska långvarig smärta, ryggproblem, axel och nackproblem, hälsporre, tennisarmbåge, frozen shoulder, magproblem, huvudvärk, andningssvårighete. Men framför allt ger den din kropp möjlighet till ökad rörlighet och avslappning och därav ökar din kropps förmåga till självläkning. 

 

Första besöket börjar med en konsultation och avstämning av ditt nuvarande hälsotillstånd för att kunna ge en individanpassad behandling.

Första besöket ca 75 min - 800 kr

Återbesök ca 60 min - 750 kr

DSC_4860.jpg

Massage - Jessica

Massagen kan vara mjukare eller mer djupgående. Den anpassas efter dina behov och vad du önskar få ut av massagen. Ökar blodcirkulationen släpper spänningar, stelheter och smärta.

30 min - 375 kr

45 min - 550 kr

60 min - 650 kr

DSC_4879.jpg

Akurpressurmassage - Jessica

Detta är en energigivande och avslappnade massage som jobbar både på muskler och på de olika meridianerna/energi kanaler i kroppen som är kopplade till våra inre organ. Även lättare

tryck på olika punkter förekommer.

90 min - 850 kr

DSC_4833.jpg

Yogamassage - Henrik

I en yogamassage kombineras massage med djupstretchövningar för att tillsammans skapa möjlighet för en djupare avslappning. En yogamassage kan även fungera bra som en extra behandlingsform vid långvarig värk och spänning i framför allt höfter, rygg och nacke. Om du vet med dig att du har ett specifikt problemområde så meddela gärna det vid bokning så

kan vi utforma en mer specifik massage just för dig och dina behov.

 

90 min - 850 kr

DSC_4947.jpg
DSC_5215.jpg
bottom of page