top of page
DSC_5091.jpg

C O A C H I N G

DSC_5281.jpg

Har du en stark längtan av att kunna leva ditt liv med energi och entusiasm genom hela dagen så du kan:

Ta bättre beslut och få mer gjort?

Reagera mindre på livets känslostormar och ha ett djupare lugn oavsett vad som händer i ditt liv?

Få klarhet över vem du är, vad du vill och hur du ska göra för att leva ditt liv så som du är menad att leva det?

Göra allt detta utan att bli överväldigad, sönderstressad så du kan fortsätta ha balans i din vardag?

Om detta låter som dig så är chansen väldigt stor att vårt coachingprogram är något för dig.

Genom vår coaching får du chansen att ”låsa upp” de tankar, känslor och beteendemönster som för tillfället är i vägen för dig just nu och som gör att du inte kan se svaren tydligt. Med hjälp utav samtal och övningar får du möta dina blockeringar så du kan lösa upp dem och bli medveten om den väg som redan finns inom dig. Du har alltså redan alla svaren inom dig.

 

Vi ger dig frågorna och övningarna som tar dig inåt, så du kan ”hitta” din väg och leva ditt liv fullt ut. Det finns inget som går att jämföra med upplevelsen av att leva och uttrycka sig helt i linje med den du verkligen är. Detta är det inre syfte du letat efter och som kommer bli tydligt efter att ha jobbat med oss.

Om du inte känner att programmet uppnått det du förväntat dig så erbjuder vi en 2 månader 100% pengarna tillbaka garanti, utan frågor. Vi gör detta för att vi vet att på 2 månader ska du som deltar ha fått synliga och kännbara resultat. Och har du inte fått det så ska du inte behöva betala för det. Detta är vår garanti för dig.

Vi baserar vårt program på yoga, meditation och dess filosofier, modern neurovetenskap om personlig utveckling och hur du bryter vanor och bygger nya. Vill du veta mer eller är redo för att göra denna resan tillsammans med oss, hör av dig så bokar vi ett samtal för att se om detta verkligen är något för dig.

DSC_4822.jpg

Så här säger tidigare deltagare:

Eva

Eva, administratör och egenföretagare inom hälsa

Jag skulle verkligen rekommendera Henriks coaching till framförallt de som har problem med balans i vardagen, överaktivt sinne och utmattning. Jag har fått många insikter om mig själv under coachingen och Henrik är inte rädd att peka på det han ser som kanske ställer till det för en men som man själv har svårt att se! Det är väldigt värdefullt. I programmet ”medveten närvaro” var alla sessioner väldigt givande där man kunde bolla med andra i samma sits och samtidigt få input från Henrik. Detta har hjälpt mig betydligt i många delar i livet, då jag har med mig visdomen som en inre röst när jag möter olika motgångar.

IMG_6510.jpg
 Jag ville gå kursen för att få verktyg att bryta mönster om att känna mig vara i ekorrhjulet och tycka att jag inte ”har tid” till det jag vet är viktigt att göra. Som med rutiner som t.ex yogan. Kursen har hjälpt mig då vi samtalat alla 4 i coachningar. Hört hur de tänker och gjort, din support med nya infallsvinklar. Att inte slå på sig själv utan istället tänka positivt om det bara blev 15 min yoga istället för en timme som jag önskat. Du lyckades plocka fram Mitt Eget Varför yogan är viktig för mig när du sa: Hur vill du må och vara som 75-åring tillsammans med dina barnbarn o fortsätta kunna leka med dom på golvet? DEN tog rakt in i hjärtat! Och lyckades hitta mitt varför och locka fram motivationen.  Jag kan varmt rekommendera kursen till en vän som vill lära mer om yoga och personlig utveckling för du har bra tips för var o en individuellt. Förklarar varför vissa övningar är bra vid vissa situationer/ mående…osv.

Annika, lärare i förskoleklass

DSC_5198.jpg

För mer info:

bottom of page