top of page
DSC_5057.jpg

YOGA
ONLINE

DSC_5294.jpg

Yoga Online

Vår online yogakurs är en del av vårt arbete att sprida självmedvetenhet och självinsikt till så många vi kan. Anledningen till detta är att vi själv insett, att utan självinsikt så minskar möjligheterna till att positiva förändringar sker i våra liv. Insikt krävs helt enkelt för att en vilja till förändring ska växa fram.

 

Det behövs både en insikt om vad det är man gör som man behöver förändra men också en insikt av vad det är för tankar och känslor som hindrar en ifrån att göra den förändring man vet man borde göra redan nu. Såhär är det för oss alla och oavsett vad det är för förändring vi vill ha.

Vad som däremot är unikt är vägen till den där självinsikten och det är här som yogakursen kommer in. 1 gång i veckan ses vi och utforskar oss själv tillsammans med andra likasinnade med hjälp utav olika

övningar ifrån yogans traditioner som t.ex fysiska rörelser/positioner, andningsövningar, koncentrationsövningar och meditation. Alla dessa är där för att hjälpa din fysiska kropp, emotionella och mentala värld att få balans och stillsamhet som leder till ökad energi och närvaro.

 

Det är detta som leder till ökad självinsikt som i sin tur ger dig bättre struktur och balans i din vardag och att du gör bättre val. Detta blir en så kallad positiv feedback loop som ger dig mer av det positiva du behöver för att få det du vill ha. Att föra in det vi lär oss ifrån de insikter vi får på yogamattan in i vår vardag är en viktig del i vårt sätt att utöva och lära ut yoga. Och det är här som vi kanske skiljer oss ifrån många andra idag. Vi menar att det är inte förrän du tar dina insikter du fått ifrån yogan och börjar leva efter dem, som yogan blir levande och har en stor positiv inverkan i ditt liv. Det är här den riktiga kraften med yoga och meditation finns, när den blir levande i din vardag.

 

För att hjälpa dig med detta avslutar vi alltid varje yogaklass med en frågestund där du får möjlighet att ställa eventuella frågor du har så att allt blir klart och tydligt för dig och där du kan få det individanpassade stöd du behöver för att våga gå framåt fortare på din väg. Detta är en viktig del för att känna dig trygg så att du kan praktisera säkert och tryggt hemma utan oss i tiden i mellan våra träffar tillsammans. Såklart hjälper de regelbundna träffarna vi har 1gång i veckan också med detta. Något som många av våra tidigare deltagare har uppskattat mycket och som de uttryckt varit till stor fördel för deras egen utveckling.

 

Det är fint att få veta att man inte är ensam med sina problem och sin strävan att utvecklas mot något annat, något bättre och något nytt.

 

Har du några funderingar eller vill boka din plats så hör av dig till oss.

DSC_5266.jpg

COACHING

vårt coachingprogram

Har du en stark längtan av att kunna leva ditt liv med energi och entusiasm genom hela dagen så du kan:

 

• Ta bättre beslut och få mer gjort?

• Reagera mindre på livets känslostormar och ha ett djupare lugn oavsett vad som händer i ditt liv?

• Få klarhet över vem du är, vad du vill och hur du ska göra för att leva ditt liv så som du är menad att

leva det?

• Göra allt detta utan att bli överväldigad, sönderstressad så du kan fortsätta ha balans i din vardag?

Om detta låter som dig så är chansen väldigt stor att vårt coachingprogram är något för dig. Genom vår coaching får du chansen att ”låsa upp” de tankar, känslor och beteendemönster som för tillfället är i vägen för dig just nu och som gör att du inte kan se svaren tydligt. Med hjälp utav samtal och övningar får du möta dina blockeringar så du kan lösa upp dem och bli medveten om den väg som redan finns inom dig. Du har alltså redan alla svaren inom dig. Vi ger dig

frågorna och övningarna som tar dig inåt, så du kan ”hitta” din väg och leva ditt liv fullt ut. Det finns inget som går att jämföra med upplevelsen av att leva och uttrycka sig helt i linje med den du verkligen är. Detta är det inre syfte du letat efter och som kommer bli tydligt efter att ha jobbat med oss.

Såhär säger tidigare deltagare:

Om du inte känner att programmet uppnått det du förväntat dig så erbjuder vi en 2 mån 100% pengarna tillbaka garanti, utan frågor. Vi gör detta för att vi vet att på 2 månader ska du som deltar ha fått synliga och kännbara resultat. Och har du inte fått det så ska du inte behöva betala för det. Detta är vår garanti för dig. Vi baserar vårt program på yoga, meditation och dess filosofier, modern neurovetenskap om personlig utveckling och hur du bryter vanor och bygger nya.Vill du veta mer eller är redo för att göra denna resan tillsammans med oss, hör av dig så bokar vi ett samtal för att se om detta verkligen är något för dig.

DSC_5212.jpg
bottom of page