top of page

lör 26 okt.

|

Höör

Yoga Workshop – Hur du tänder din inre gnista och lever ditt inre syfte.

Visst är det drygt när man kommer hem ifrån jobb och det enda man egentligen vill är att ha en massa inspiration till att göra det man verkligen vill?

Yoga Workshop – Hur du tänder din inre gnista och lever ditt inre syfte.
Yoga Workshop – Hur du tänder din inre gnista och lever ditt inre syfte.

Tid och plats

26 okt. 2024 09:00 – 18:00

Höör, Norra Fogdarödsvägen 16, 243 33 Höör, Sverige

Om evenemanget

Visst är det drygt när man kommer hem ifrån jobb och det enda man egentligen vill är att ha en massa inspiration till att göra det man verkligen vill?

Kanske vill du vara kreativ på något speciellt sätt eller kanske bygga upp ditt drömföretag eller liv men efter ditt jobb är du så trött och slut på energi att det enda som blir gjort är dagens absoluta måsten. När vi lever såhär så är det så himla lätt att fastna i negativa tanke och beteendemönster där vi försöker hitta vår lycka i t.ex äta sötsaker, mat eller titta på något spännande så vi vart fall får uppleva någon form

av spänning i vårt liv.

Det är också väldigt lätt att bli nedtyngd av dina upplevda ”måsten” i livet och kanske känner du att du inte riktigt kommer någonstans med varken dig själv eller ditt liv. Det känns som du fastnat i en ändlös loop av ”måsten” och ”att göra listor som ändå inte verkar ta dig ditt

du vill. Såhär var det för oss innan vi insåg att vi faktiskt kan ändra på oss, ändra på det vi gör och därför få ett annat resultat.

När vi öppnade upp oss för förändring genom att förstå att det var vi som behövde förändras, så tog vi möjligheten att lära oss övningar och principer som skulle kunna hjälpa oss att leva det liv vi verkligen vill. Dessa har sedan hjälpt oss att bli mer av de livfulla, positiva och lyckliga människorna som vi så tydligt kände väntade inom oss och som vi tror alla människor är innerst inne. Det visade sig att vi hade rätt och nu vill vi dela med oss utav mer än 10 års personlig utveckling genom yoga, meditation, kvantfysik, neurovetenskap, psykologi och en massa annat spännande som vi lärt oss under åren som gått. Vi vill visa dig att det är möjligt även för dig att göra en liknande resa som vi har gjort om du börjar göra små förändringar i ditt liv.

Så vår fråga till dig är nu ifall du är intresserad av att vara med på vår workshop i slutet av oktober? Där du kommer få möjligheten att lära dig hur du kan börja leva ditt liv fylld med inre passion och livsgnista igen. Hur du kan leva ditt vardagsliv så att du har energi kvar till att vara inspirerad och leva ditt liv så som du verkligen vill, utan att be om ursäkt för den du är.

Skulle detta vara något du är intresserad av?

Under workshopen kommer vi dela med oss utav bland annat yoga, meditation, vila/återhämtning, coaching och mindsetträning, hjälpa dig att finna klarhet på vart du är, vart du vill och dina nästa steg så du har en tydligare väg framför dig när du lämnar workshopen.

Lättare vegetarisk lunch kommer att serveras + fika.

Plats

Emiliaskolan, Höör, Skåne

Investering

600 kr

Dela detta evenemang

bottom of page