top of page

Tänk om imorgon inte fanns


Vad skulle du göra eller kanske sluta göra, ifall om inte fanns?


Ifall du inte längre väntade på det "rätta" ögonblicket där hela universum var i linje med vad du ville och först då skulle du våga följa din inte vägledares tysta och stilla vägledning mot att leva ditt liv precis så som DU vill och känner är rätt för dig.


Hur skulle det se ut?


Vad skulle du göra annorlunda?


Vad skulle du börja med? Och vad skulle du sluta med?


Skulle du kanske äntligen prioritera dig själv, din hälsa och dina önskningar för ditt liv? Inte bara följa eller förverkliga andras?


Skulle du kanske äntligen ha modet att prova det där nya som du gömt djupt inne i ditt inre och låtsas som det inte fanns eller spela någon roll?


Skulle du börja måla? Göra musik? Börja gå på dans? Våga bjuda ut någon du verkligen tycker om? Eller kanske äntligen våga vila och återhämta dig mer oavsett ifall andra skulle tycka du var "lat" etc


Om imorgon inte fanns, vad skulle du göra för förändring idag? Vad skulle du göra annorlunda NU?


Har du märkt att när vi lägger något till imorgon så blir det aldrig gjort?


Varför?


För vi kan bara göra saker NU.


Så ifall du upptäcker att du tänker "äh, jag gör det imorgon" så fråga dig själv följande:

Är detta något jag kan eller ska göra nu? Och om svaret är ja, varför skjuta upp något till imorgon som jag kan göra nu och då lägga till den på morgondagens uppgifter och då göra min morgondag jobbigare än nödvändigt?


Så dagens tips, försök göra färdigt så mycket av det du kan idag, nu, istället för att skjuta upp dagens hinder till imorgon och då göra din morgondags NU ännu svårare.


Såklart gör du detta utan att stressa färdigt 😉


Med kärlek och tacksamhet,

Henrik

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page